Hagelswag in jouw winkel

Ben je eigenaar van een winkel of webshop en wil je jouw klanten laten genieten van onze heerlijke Hagelswag producten? Verkoop onze chunks en geef jouw klanten de kans om te genieten van onze duurzame producten.

Neem vrijblijvend contact met ons op via sales@hagelswag.com en ontdek hoe we kunnen samenwerken om jouw assortiment uit te breiden met onze unieke producten.

Let's get Chunky together!

Foodservice

Als foodservice professional ben je altijd op zoek naar unieke en smaakvolle producten om je klanten te verrassen. Bij Hagelswag begrijpen we dat want met onze chunks kun je eindeloos experimenteren.

Voeg een speelse twist toe aan je ontbijtgerechten door onze chunks te gebruiken als topping, verwerk ze in heerlijke baksels of geef je cocktails en drankjes een feestelijk tintje.

Laat je creativiteit de vrije loop en verwen je gasten met de onweerstaanbare smaak van Hagelswag.

Wil je je gasten een unieke ervaring bieden tijdens het ontbijt of brunch? Plaats dan onze Hagelswag bottles op tafel. Het 'wauw'-effect is gegarandeerd en je gasten zullen genieten van de premium kwaliteit en duurzaamheid van onze producten.

Onze flessen zijn vaatwasbestendig en kunnen met onze Refill Packs bijgevuld worden.

Neem contact met ons op via sales@hagelswag.com en ontdek alle mogelijkheden die we bieden.

ZIJ GINGEN JOU AL VOOR:

Smaakvolle kerstpakketten en relatiegeschenken

Op zoek naar een uniek en smaakvol geschenk voor jouw zakelijke relaties? Hagelswag biedt de perfecte oplossing voor jouw kerstpakketten en relatiegeschenken.

Met onze chunks in herbruikbare flessen geef je een geschenk dat niet alleen smaakvol is, maar ook duurzaam. We bieden zelfs de mogelijkheid tot personalisering van de fles en/of verpakking, zodat je een persoonlijke touch kunt toevoegen aan jouw geschenken.

Laat jouw zakelijke relaties genieten van de premium kwaliteit en de verrukkelijke smaak van Hagelswag. Of het nu gaat om een kerstpakket, een jubileumcadeau of een bedankje, onze chunks zijn altijd een geslaagde keuze. Alcoholvrij!

Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden.

chunky recepten