Leuker door sociaal ondernemen

Hagelswag zet zich graag in voor een wereld waarin iedereen meedoet. Waarin we oog hebben voor elkaar en elkaar zien voor wat we waard zijn. En vooral: waarin we het beste in elkaar naar boven halen.

Misschien is dat wel wat ons werk zo bijzonder maakt:
wij geloven in de kracht van ieder mens.

  • Bij Hagelswag streven we naar een inclusieve wereld waarin iedereen de kans krijgt om deel te nemen. We hechten waarde aan wederzijds respect en het erkennen van ieders waarde.

    Wat ons werk zo speciaal maakt, is ons geloof in de kracht van elk individu. Dit komt tot uiting in ons partnerschap met het Cocoa Horizons-programma.

    Maar dat doen we ook dichter bij huis, in samenwerking met de sociale werkplaats die onze producten verpakken.

Wij geloven in de kracht van ieder mens.

Soms zijn er mensen die moeilijk mee kunnen doen in het arbeidsproces. Ze willen wel, maar kunnen niet altijd. Ze hebben een zogeheten ‘afstand tot de arbeidsmarkt’. Dat kan zomaar ontstaan. Door ziekte, beperking of een tegenslag. Of omdat ze gewoon het tempo even niet meer kunnen bijbenen. Gewone mensendingen, die horen bij het leven van alledag.

De sociale werkplaats waar onze producten worden ingepakt, speelt een cruciale rol in het creëren van een omgeving waarin deze individuen kunnen werken en volwaardig kunnen deelnemen aan de maatschappij..

De professionele werkruimte voldoet aan alle wettelijke eisen (van de Voedsel- en Warenautoriteit). En de werkplaats heeft de certificaten FSSC 22000 en Skal. Hagelswag wordt ingepakt onder de E-norm.

Kortom: niet alleen heel sociaal, maar zeker ook professioneel!

Waar we kunnen helpen.

Met Hagelswag dragen we graag bij de ontwikkeling van mensen. Daarnaast proberen we ook te helpen bij de strijd tegen armoede en voedselverspilling, door bijvoorbeeld producten te doneren aan TKRAMREPUS.

TKRAMREPUS is de eerste omgekeerde supermarkt waar je geen boodschappen haalt maar brengt. Door oorlog, crisis en inflatie leven meer dan één miljoen mensen in Nederland in armoede. Daarom is de Omgekeerde Supermarkt in het leven geroepen.

Een permanente plek waar je iets goeds kan doen voor een ander.