Hagelswag in een nieuw jasje: minder afval, meer smaak!

 

Amsterdam, 31 januari 2024 — Hagelswag, bekend om zijn onweerstaanbare chocolate chunks , kondigt met trots de lancering aan van een nieuwe, duurzamere verpakking. Deze verandering past bij de missie om de lekkerste chocola te maken waarvan iedereen zorgeloos kan genieten. En daar hoort een duurzamere verpakking bij.

Hagelswag nieuwe verpakking

De nieuwe verpakking, nu verkrijgbaar bij onder andere Albert Heijn, online supermarkt Crisp en via Hagelswag.com, benadrukt een aantal belangrijke kernwaarden van het merk, zoals duurzaamheid, kwaliteit en transparantie.

De nieuwe verpakking van Hagelswag is volledig vrij van plastic en bevat 20% minder afval. Daarbij blijft de versheid en rijke smaak van de chocolade nog beter bewaard. Daarnaast benadrukt het de positieve eigenschappen van de smaken en vertelt het meer over de 'Lets get Chunky' missie.

Marincke Gerbranda, Brand Manager namens House of Brands voor Hagelswag, licht toe: "Deze nieuwe verpakking is een weerspiegeling van wat Hagelswag echt is: een bewustere keuze in de wereld van chocolade. We zijn trots dat we op de nieuwe verpakking kunnen aantonen dat onze producten rijk zijn aan cacao en minder suiker bevatten in vergelijking tot andere merken. We vertellen eindelijk ook dat onze pure chocoladevariant volledig vegan is. En dat onze producten vele smakelijke toepassingen hebben. Dit is Hagelswag op zijn best: puur, eerlijk en heerlijk!"

Over Hagelswag

Hagelswag is kwaliteitschocolade, met 70% meer cacao en 30% minder suiker. Onze smaak puur is 100% vegan. Onze chocolade is afkomstig van het Cacao Horizons programma, dat zich inzet voor het verbeteren van de kwaliteit van het leven van cacaoboeren en hun gemeenschappen. Onze producten worden verpakt in een sociale werkplaats en je kan er elk moment eindeloos mee variëren: op je brood, door je granola, tijdens het bakken of gewoon uit het vuistje.

Hagelswag is er voor iedereen. Voor jou, voor de cacaoboeren en hun gemeenschappen, en zeker ook voor onze helden van de sociale werkplaats.

 

Lekker shoppen

  • Giftbox: Puur, Melk & Puur-Caramel
    Giftbox: Puur, Melk & Puur-Caramel
    Giftbox: Puur, Melk & Puur-Caramel

    Giftbox: Puur, Melk & Puur-Caramel

    Regular price €9.95
  • Chunky 6-pack Puur
    Chunky 6-pack Puur
    Chunky 6-pack Puur

    Chunky 6-pack Puur

    Regular price €19.95
  • Refill Original Dark 2x 250 g
    Refill Original Dark 2x 250 g
    Refill Original Dark 2x 250 g

    Refill Original Dark 2x 250 g

    Regular price €12.50
  • Chunky 6-pack Melk
    Chunky 6-pack Melk
    Chunky 6-pack Melk

    Chunky 6-pack Melk

    Regular price €19.95