Hagelswag X Spotify

Verzending

We willen dat je zo snel mogelijk kunt genieten van onze chunks! Als je vóór 16.00 uur bestelt, doen wij ons uiterste best om ze nog dezelfde dag te versturen. Meestal kun je ze dan binnen 2 tot 4 werkdagen in huis verwachten. Maar we moeten ook realistisch zijn, soms kan het vanwege drukte bij PostNL enkele dagen langer duren. We doen er natuurlijk alles aan om ervoor te zorgen dat je het zo snel mogelijk ontvangt.

De standaard verzendkosten zijn € 3,49. Boven de € 25,- zijn de verzendkosten gratis.

Ja we verzenden in het buitenland, naar bijna alle landen. let wel op, we kunnen enkel kwaliteit garanderen bij vervoer van onder 20 graden, dus als je in het lekkere warme buitenland woont en we hebben gekoeld transport nodig, kan het nogal hoog oplopen in de kosten. Stuur ons een berichtje voor meer informatie!

Dat verschilt per land. Neem vooral contact met ons op via: hello@hagelswag.com, we helpen je graag verder!

Neem even contact met ons op via: orders@hagelswag.com en vermeld daarbij wat je besteld hebt.

Niet thuis? Sta je niet te popelen als je bestelling wordt geleverd? Dan wordt het pakket afgehandeld door de bezorgdienst. Dat kan zijn dat ze een briefje hebben achter gelaten, of bijvoorbeeld het bij de buren hebben bezorgd.

Neem even contact met ons op via orders@hagelswag.com, vermeld je ordernummer, je naam en adres met je bestelling. Dan helpen we je graag verder!

We streven naar topkwaliteit bij onze producten, maar mocht je toch spijt hebben van je aankoop, no worries! Je kunt de producten gewoon retourneren, zolang ze ongeopend zijn en binnen de 30 dagen aankoop teruggestuurd worden. We geven je dan zonder gedoe je geld terug. Helaas zijn de retourkosten voor eigen rekening, maar we staan voor je klaar als je vragen hebt.

Is er iets mis met een product of heb je de verkeerde product ontvangen? Geen paniek, we fixen het graag voor je! Stuur een mailtje naar hello@hagelswag.com en we zorgen ervoor dat je snel nieuwe producten krijgt of de juiste items krijgt. Jouw tevredenheid is onze prioriteit en we helpen je daarom graag verder!

Waar te koop

De 165 gram packs zijn te koop bij (de meeste) Albert Heijn winkels, AH.nl en bij Crisp. Wil je groots inslaan? Via onze webshop kan je in bundels van 6 packs bestellen. De flessen bestel je ook via onze webshop of koop deze bij de één van de gezellige vestigingen van Anne & Max!

Sommige supermarkten kiezen voor een andere prijs dan wij hanteren op onze webshop. Supermarkten zijn vrij om hun eigen prijzen te hanteren. Soms kan dat hoger zijn en soms ook lager, vanwege de onderlinge concurrentie.

Wij hanteren een prijs die past bij de kwaliteit van het product (tot 150% meer cacao voor onze Hagelswag melk en tot 75% meer cacao voor Hagelswag puur), waarvan cacaoboeren een leefbaar inkomen kunnen verdienen en waardoor we de producten kunnen laten inpakken door onze geweldige sociale werkplaats. Daarnaast proberen we de chunks zo duurzaam mogelijk te verpakken.

Onze voorwaarden kan je hier bekijken.

B2B, Relatiegeschenken en Foodservice

Jazeker, wat leuk! Stuur ons een mailtje met je gegevens naar sales@hagelswag.com en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Zeker! We bieden verschillende mogelijkheden aan zoals personalisatie van flessen of aangepaste cadeauboxen. Stuur ons een mailtje naar sales@hagelswag.com met je gegevens en wensen en we contacten je om de mogelijkheden te bespreken.

Interesse in nieuwe manieren om ons producten te verkopen hebben we altijd! Zo worden onze producten ook al over de grens gekocht. Stuur ons een mailtje naar sales@hagelswag.com met je gegevens en we contacten je om de mogelijkheden te bespreken.

Zeker! We hebben daar zelfs aangepaste verpakkingen voor gemaakt, die het gemakkelijk maakt om Hagelswag te bewaren en na te vullen. Bovendien zijn onze flessen vaatwasbestendig en kunnen dus erg goed hergebruikt worden. Stuur ons een mailtje naar sales@hagelswag.com met je gegevens en we contacten je om de mogelijkheden te bespreken.

Duurzaamheid

Bij Hagelswag doen we ons best om zo duurzaam mogelijk te produceren en verkopen! Zo verkopen we onze producten in recyclebare en herbruikbare glazen flessen, en bieden we hervulverpakkingen aan. Bovendien wordt ons karton duurzaam geproduceerd en zijn we momenteel bezig om onze verpakkingen nog duurzamer te maken.

Daarnaast werken we samen met het Cocoa Horizons-programma wat resulteert in duurzame chocolade en een sociale werkplaats om onze producten op een duurzame manier te verpakken.

We zullen zoeken voortdurend naar manieren om onze ecologische voetafdruk te verkleinen.

Dat betekent dat we naast het maken van heel lekker product ook willen kijken we een positieve invloed op de mens en omgeving kunnen realiseren. Zo werken we met een sociale werkplaats, die werk biedt aan mensen die moeilijker toegang hebben tot de arbeidsmarkt. Ze verpakken onze producten met de hand en streven naar een inclusieve samenleving waarin iedereen meetelt. Als Hagelswag steunen wij dit en werken we graag samen om onze bijdrage te leveren aan een inclusieve en duurzame samenleving.

De cacao voor onze 100% duurzame chocolade is afkomstig van boeren die onderdeel zijn van Cocoa Horizons, een impact gedreven programma dat zich richt op welvaart van cacaoboeren, het creëren van zelfvoorzienende boerengemeenschappen en duurzame cacao-activiteiten. De Cocoa Horizons Foundation werkt samen met boeren om uitdagingen aan te pakken en ondersteunt productiviteit, gemeenschap en milieu om armoede, kinderarbeid en ontbossing in de cacaoketen te verminderen.

Jazeker! Onze chocolade is afkomstig van het Cocoa Horizons programma en daarmee Fairtrade. Dit betekent dat producten zijn geproduceerd onder eerlijke arbeidsomstandigheden en tegen een eerlijke prijs gekocht wordt van cacaoboeren.

Jazeker! De fles kan in de vaatwasser en daarna herbruikt worden, door deze opnieuw te vullen middels een navulverpakking. Deze zijn te verkrijgen in onze shop. Zo zorgen we voor minder afval en maken we samen de wereld een stukje mooier.

Smaken

Op dit moment verkopen we de 165 gram pakjes in de varianten puur, melk en puur caramel. En de 250 én 500 gram flessen en refills in een puur en melk variant.

Helaas hebben we deze smaak niet meer in het assortiment.

Er zijn een aantal spannende nieuwe projecten bezig. Houd onze website in de gaten, volg ons op Instagram en meld je aan voor onze nieuwsbrief! Heb je een suggestie voor een smaak? Laat het ons weten via Instagram!

Je kan meerdere smaken kiezen bij het bestellen van de refill. Alle combinaties zijn mogelijk: Melk + Melk, Puur + Puur of Melk + Puur. Zelfs Puur + Melk keuren we goed ;-)

Nog niet, maar we zijn druk bezig om dit in gang te zetten. Houd onze website in de gaten, volg ons op Instagram en meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Voedingswaarde en ingrediënten

Onze puur chocolade is vegan! En het is nog lekker ook!

Onze melk variant bevat 50% cacao, wat 150% meer is dan andere aanbieders. Onze puur variant heeft 78% cacao, wat 57% meer is dan andere aanbieders.

Echte chocolade moet ten minste 35% droge cacaobestanddelen bevatten, waaronder 18% cacaoboter en 14% vetvrije droge cacaobestanddelen. Dit is een wettelijke vereiste voor producten die de naam "chocolade" dragen.

Onze melk variant bevat 58 gram suiker, wat 18% minder is dan alternatieve chocolade hagelslag. Onze pure chocolade bevat 43 gram suiker, wat bijna 33% minder is dan andere aanbieders op de markt.

Wij adviseren om onze chocolade op te slaan op een koele en donkere plaats onder 20 graden Celsius. Voor het verzenden van onze producten vermijden we temperaturen boven de 20-25 graden Celsius om de kwaliteit van de chocolade te kunnen garanderen. Kan je niet wachten? Ga dan naar de dichtstbijzijnde Albert Heijn of bestel het op AH.nl of via Crisp!

Dat verschilt per product. Kijk in onze shop, bij productinformatie naar waar je geïnteresseerd in bent.

Je kan ons altijd mailen op hello@hagelswag.com of stuur ons een DM op instagram. We proberen zo snel mogelijk bij je terug te komen. We zijn een klein team en doen ons best je zo goed mogelijk te woord te staan, dus soms kan het iets langer duren.

Samenwerken

We krijgen regelmatig verzoeken tot samenwerken en aanvragen voor win-acties. Het lukt het ons niet altijd om met iedereen een samenwerking aan te gaan, hoe graag we dat ook willen. We bekijken ieder verzoek en zorgen dat je zo snel mogelijk een reactie krijgt.

Social media vinden wij een mooie manier om ons product en verhaal onder de aandacht te krijgen. Wij krijgen veel verzoeken, daarom hebben we wat voorwaarden opgesteld waarom we wel of niet samenwerken. Zo hebben besloten niet met minderjarigen te werken en vinden we dat er naast aandacht voor ons product er ook zeker aandacht moet zijn voor onze missie en het verhaal wat we te vertellen hebben. Heb je een leuk idee voor een samenwerking? Stuur dan even een mailtje naar hello@hagelswag.com of stuur een DM naar onze socials.