GEZOCHT: VERKOOPMEDEWERKER M/V

Omschrijving bedrijf
Onze Hagelswag Brand Store opende in september 2017 haar deuren en staat sindskort in de Tripadvisor Top 5 Shopping. Dankzij veel media-aandacht is Hagelswag populair en weten steeds meer mensen (uit de hele wereld) onze Brand Store te vinden. De Hagelswag Brand Store is het 10e straatje van de Negen Straatjes en ligt precies tussen ’t Spui en de Singel aan de gezellige Heisteeg. Presentatie, smaak en kwaliteit spelen een grote rol in onze winkel. Ons team verkoopt ook merchandise, welke zowel online als in onze eigen store te vinden is. 

Functieomschrijving & werkzaamheden
Als verkoopmedewerker werk je part-time in de winkel en help je mee met fulfilment van online bestellingen. Samen met onze store captain coördineer je samen met onze HQ om de doelen van Hagelswag te realiseren. Je bent verantwoordelijk voor het uitdragen en waarmaken van het merk- en servicebeleid van Hagelswag en bent representatief om het merk zo goed mogelijk te vertegenwoordigen tegenover alle bezoekers.

De werkzaamheden bevatten o.a.;

Het verkopen van verschillende Hagelswag producten, particpatie tijdens merk-events, controle van roosters, meedenken om de onze doelen te bereiken. Coördinatie met HQ en executie van verschillende activiteiten in organisatie van de zaak. Omgang met vragen van gasten. Dagelijkse administratie van de benodigde data en rapporten. Optimalisatie van werkprocessen en service. Meedenken m.b.t. verbeteringen rondom werkwijze, methodes, schema’s, klantsuggesties, interieur en andere voorkomende onderwerpen. Actief participeren in het betrekken van het team en het uitten van suggesties en ideeën voor verbeteringen, die bijdragen aan de ambitie van Hagelswag.

Verwachtingen, wie zoeken wij?

Profiel werknemer
Je bent service georiënteerd en weet onze klanten altijd met een positief gevoel terug op pad te sturen. Bovendien kun je de juiste beslissingen maken en besteed je aandacht aan kwaliteit. Je kunt je passie, enthousiasme en flair goed overbrengen op onze klanten en het team en beschikt over een gezonde dosis humor. 
 

Je hebt of beheerst:
relevante werk ervaring in hospitality;
MBO / HBO werk en denk niveau;
Representatief uiterlijk en gastvrij karakter;
Communicatieve vaardigheden in omgang met gasten en collega’s;
Motivatie en een voorkeur voor uitdagingen;
Professionele en service-georiënteerde houding met een oog voor kwaliteit;
Vloeiende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in spraak/schrift;
Flexibel;
Een hekel aan termen als “nee”, “dat kan niet” en “ik ben te druk”.

Wat bieden wij:
Een creatieve, uitdagende baan in een fantastische werk omgeving met flexibele werk uren en;
Werken bij een start-up met bijbehorende mentaliteit;
Een unieke ervaring in een dynamische team;
Goed salaris (Op basis van je werkzaamheden en ervaring);
8% vakantiegeld en vaste vakantiedagen;
Een prachtige naam op je CV en eindeloos Hagelswag;

Locatie:
Hagelswag Brand store, Heisteeg 8, 1012WC Amsterdam, The Netherlands

Job Type:
Part-time