Hagelswag-xmas.jpg

OP zOEK nAAR eEN oRIGINEEL RELATIEGESCHENK?

SAMEN STERK

We verwerken onze chocola en pakken onze bottles, packs en refills in bij een sociale werkplaats in Leiden, op deze manier geven we mensen met een beperking toch de mogelijkheid om te participeren op de arbeidsmarkt. Daarnaast steunt onze eigen stichting brood projecten over de hele wereld. 

DUURZAME VERPAKKING

Voor de beste hagelslag is alleen de beste verpakking goed genoeg. Onze fles is vaatwasser bestendig en makkelijk keer op keer te vullen met onze online te bestellen refill verpakking compleet met kartonnen trechter.

DAT SMAAKT NAAR MEER

Probeer Hagelswag ook eens door je yoghurt en muesli. Versier je pannenkoeken of french toast. En wat dacht je van de lekkerste chocolademelk gemaakt met een beetje Hagelswag. Probeer jouw favoriete combinatie!

DIT IS GEEN HAGELSLAG.

Hagelswag is kwaliteitschocolade voor op brood en meer. Extra veel cacao, fairtraded, vegan en geproduceerd met een sociaal hart.

NOG MAAR NET BEGONNEN

Hagelswag is twee jaar geleden ontstaan als droom van Robbert en Lennart. Zij willen de Nederlandse hagelslag traditie over de hele wereld bekend maken. Om dit te bereiken zijn ze op zoek gegaan naar de beste chocolade voor op brood en mooiste verpakkingen. Inmiddels is Hagelswag internationaal beschikbaar en ligt het al aantal geselecteerde winkels in Nederland. 

KWALITEITSCHOCOLADE VOOR OP BROOD

Hagelswag chocolade is gemaakt met de beste ingrediënten. Onze pure chocolade bevat minder suiker en meer cacao (57%). Onze chocola is uiteraard fair traded. Hiermee helpen we cacaoboeren in ontwikkelingslanden aan een beter inkomen.

 

INTERESSE?

Dit jaar eens geen wijn, maar iets echt origineel en lekker voor je relaties of collega's? Wij helpen je graag met een bijzonder cadeau. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Name *
Name